Пошук повідомлень блогу

воскресенье, 20 декабря 2020 г.

3 курс Дистанційне навчання

16, 23, 30.12.2020 - 06.01.2021

Вітаю, мої любі студентки! Надаю вам доступ до всіх матеріалів, які залишилося опрацювати до завершення семестру:

Контроль змістового модуля 4

1. Нумерація чисел в межах 10.

2.      Додавання і віднімання в межах 10.  Переставна властивість додавання.

3.      Семінар. Взаємозв’язок компонентів і результатів дії додавання та віднімання. (подано приклад) та ознайомтеся зі стратегією НУШ "Щоденні 3". Посилання. Наведіть власний приклад застосування цієї стратегії.

4.  Практична роботаРозробка конспекту  уроку по формуванню поняття числа в концентрі «десяток».

Контроль змістового модуля 5

       Deadline - 06.01.2021

09.12.2020

Доброго часу, дівчата! Починаємо новий змістовий модуль. Спочатку опрацюйте лекційний матеріал "Організація діяльності учнів в дочисловий період". Далі виконайте самостійну роботу "Математична підготовка дітей в дитячому садку. Специфіка математики з дітьми 6-річного віку", користуючись посібником Богдановича М.В. Методика навчання математики. Далі вдосконалюйте навички каліграфічного письма цифр: на аркуші паперу формату А4 пропишіть кожну цифру по три рядки, не користуючись розміткою! Лист підписати. Фото робіт надсилайте на пошту.

Матеріали для допитливих! Розвивайтеся і дізнавайтеся! Додаткове завдання: створіть презентацію "Мнемотехніка на уроках математики" або "Використання елементів ейдетики на уроках математики". Перегляньте приклад застосування ейдетики та мнемотехніки на уроках математики.

Deadline - 15.12.2020

02.12.2020

Дорогі студентки, вітаю з початком календарної зими! Для вас контроль змістового модуля. Перейдіть за посиланням. Фото робіт надсилайте на пошту.

Deadline - 08.12.2020

25.11.2020

Здоровенькі були! Як сямаєте? Сподіваюся, все в нормі! Нові завдання вже чекають на ваше виконання. Та спочатку нагадую вам про завдання у попередньому блоці: каліграфічно написати цифри (дивись нижче). А зараз виконайте лабораторну роботу: користуючись інструкцією до виконання (картка+схема аналізу уроку), запишіть у зошитах клас, тему, мету, тип уроку, обладнання, структуру, етапи, форми і методи роботи на уроці математики. Потім зробіть розгорнутий аналіз уроку. Щоб переглянути відеоурок, перейдіть за посиланням.      Бажаю успіхів!

Deadline - 01.12.2020.

18.11.2020

Любі студентки, до Вашої уваги посібник з методики викладання математики (Богданович М.В.) Вам потрібно прочитати та коротко законспектувати сторінки 60-95. Не хвилюйтеся, що кількість велика, просто багато ілюстрацій та прикладів надано. Фото конспектів надсилати НЕ потрібно. Додатково пропоную переглянути відео-ролік про формувальне оцінювання. Ви дізнаєтеся про нові підходи до оцінювання знань учнів.

Deadline - 24.11.2020.

Шановні третьокурсники, до Вашої уваги зразки каліграфічного написання цифр та презентації "Підготовчі вправи з математики для 1 класу". Вам потрібно переглянути їх та прописати зразки цифр: кожну цифру від 1 до 0 пишемо у рядок через клітинку, повторюємо двічі (всього 20 зразків). Цей аркуш потрібно каліграфічно підпистати та позначити дату, дистанційна робота. Тека з матеріалами  Також завітайте на сайт "Освіта". Там є генератори завдань "Прописи" (на практиці знадобиться). Посилання

Deadline - 01.12.2020.

11.11.2020

Мої креативні студенти, пропоную вам відпочити та відрефлексувати. Отож, дивимося відео про вчительку НУШ. 

Далі пригодуйте свій улюблений напій та послухайте вчителя початкових класів, який увійшов до ТОП-10 найкращих педагогів України, та його методи роботи. 
Ну що, готові до рефлексії? Але спочатку розминка... Сяйте та вражайте!

Нарешті рефлексуємо: заповніть, будь ласка, цю форму та залиште свої враження від побаченого та почутого. До речі, якщо є бажання отримати додаткові бали, запишіть власну відео-руханку.
Deadline - 17.11.2020.

04.11.2020

1. Контроль, корекція та закріплення знань учнів: домашня робота , її обсяг, зміст, перевірка; усне опитування, усні обчислення - зробити конспект.

2. Виконати самостійну роботу "Критерії оцінок. Методика проведення контрольних робіт. Вимоги до ведення і перевірки зошитів". Сторінка учня

Крайній строк здачі (deadline) - 10.11.2020.

28.10.2020

Шановні студенти, повторіть попередньо вивчені теми:

1.     Методика початкового навчання математики як педагогічна наука.

2.     Засоби навчання математики в початкових класах.

3.     Урок, інтегроване заняття та інші форми навчання математики в початкових класах"Інтеграція та інтегроване навчання (тематичні дні, тижні, блоки) на уроках  математики  та  методика  його  проведення". /Завдання, що виділено червоним кольором для тих, хто прагне отримати додаткові бали/   Посилання  Посилання 1

4.     Позакласна  робота  з  математики  та  методика  її  проведення.

Виконайте  Контроль змістового модуля. Контрольну роботу потрібно написати на окремому аркуші та надіслати якісне фото на електронну пошту до 01.11.2020.

Комментариев нет:

Отправить комментарий